جامبو شلز صدفی نوعی پاستای صدفی هست که شما مـی توانید بـه عنوان غذای اصلی، طرز تهیه جامبو سرد پیش غذا و فینگر فود به منظور مـهمانی های خود آن را تهیـه کنید. طرز تهیه جامبو سرد این غذا هم بسیـار شیک و زیباست و هم بسیـار خوشمزه.

زمان آماده سازی :

30 دقیقه
زمان پخت : 10 دقیقه
مناسب به منظور : طرز تهیه جامبو سرد 4 نفر
    مواد لازم:
  • پاستا صدفی

    400 گرم

  • گوشت چرخ کرده

    250 گرم

  • پیـاز متوسط

    1 عدد

  • پنیر موتزارلا

    200 گرم

  • پودر سیر

    1 قاشق چایخوری

  • پودر آویشن

    1/2 قاشق چایخوری

  • ادویـه پیتزا

    1 قاشق چایخوری

  • تخم گیشنیز

    1/2 قاشق چایخوری

  • پودر فلفل قرمز

    1/2 قاشق چایخوری

  • زردچوبه

    1/2 قاشق چایخوری

  • سس کچاپ

    100 گرم

  • نمک

    1 قاشق چایخوری

  • روغن مایع

    4 قاشق غذاخوری

طرز تهیـه:
  • در یک قابلمـه مقداری آب و یک قاشق روغن مایع و نمک ریخته، روی حرارت قرار دهید که تا ش بیـاید. طرز تهیه جامبو سرد پاستا را بـه مدت 14 دقیقه درون ش بجوشانید و سپس درون سبد ریخته و آن را با مقداری آب سرد، آبکشی کنید.
  • پیـاز را ریز نگینی کرده و در روغن مایع تفت دهید. وقتی پیـاز کمـی طلایی شد، گوشت چرخ کرده را بـه پیـاز اضافه کنید که تا آب گوشت کاملا کشیده شود. گاهی گوشت را زیر و رو کنید. وقتی آب گوشت کشیده شد، ادویـه ها را بـه گوشت اضافه کرده و کمـی تفت دهید. 2 دقیقه بعد، سس کچاب را بـه گوشت اضافه کرده و کمـی تفت دهید. گوشت را از روی حرارت بردارید.
  • فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کنید. درون یک ظرف مناسب فر را با کمـی روغن مایع چرب کنید.
  • با کمک یک قاشق چایخوری مقداری از گوشت برداشته و درون صدف ها را با مایـه گوشتی پر کنید. صدف ها را درون ظرف مناسب فر کنار هم بچینید. مقداری پنیر موتزارلا روی صدف ها بپاشید.
  • ظرف محتوی جامبو شلز را روی پنجره وسط فر بـه مدت 10 دقیقه قرار دهید که تا پنیر پیتزا آب شود و کمـی خوشرنگ شود. نوش جان
  • نویسنده :

      برچسب ها :
    • فست فود
    • غذای ایتالیـایی
    • اشتراک گذاری




    [طرز تهیـه جامبو شلز صدفی پنیری طرز تهیه جامبو سرد]

    نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Mon, 25 Jun 2018 00:11:00 +0000