جامبو شلز صدفی نوعی پاستای صدفی هست که شما مـی توانید بـه عنوان غذای اصلی، طرز تهیه جامبو سرد پیش غذا و فینگر فود به منظور مـهمانی های خود آن را تهیـه کنید. طرز تهیه جامبو سرد این غذا هم بسیـار شیک و زیباست و هم بسیـار خوشمزه.
زمان آماده سازی :
30 دقیقه
زمان پخت :
10 دقیقه
مناسب به منظور : طرز تهیه جامبو سرد
4 نفر
مواد لازم:
-
پاستا صدفی
400 گرم
-
گوشت چرخ کرده
250 گرم
-
پیـاز متوسط
1 عدد
-
پنیر موتزارلا
200 گرم
-
پودر سیر
1 قاشق چایخوری
-
پودر آویشن
1/2 قاشق چایخوری
-
ادویـه پیتزا
1 قاشق چایخوری
-
تخم گیشنیز
1/2 قاشق چایخوری
-
پودر فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری
-
زردچوبه
1/2 قاشق چایخوری
-
سس کچاپ
100 گرم
-
نمک
1 قاشق چایخوری
-
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
طرز تهیـه:
در یک قابلمـه مقداری آب و یک قاشق روغن مایع و نمک ریخته، روی حرارت قرار دهید که تا ش بیـاید. طرز تهیه جامبو سرد پاستا را بـه مدت 14 دقیقه درون ش بجوشانید و سپس درون سبد ریخته و آن را با مقداری آب سرد، آبکشی کنید.
پیـاز را ریز نگینی کرده و در روغن مایع تفت دهید. وقتی پیـاز کمـی طلایی شد، گوشت چرخ کرده را بـه پیـاز اضافه کنید که تا آب گوشت کاملا کشیده شود. گاهی گوشت را زیر و رو کنید. وقتی آب گوشت کشیده شد، ادویـه ها را بـه گوشت اضافه کرده و کمـی تفت دهید. 2 دقیقه بعد، سس کچاب را بـه گوشت اضافه کرده و کمـی تفت دهید. گوشت را از روی حرارت بردارید.
فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کنید. درون یک ظرف مناسب فر را با کمـی روغن مایع چرب کنید.
با کمک یک قاشق چایخوری مقداری از گوشت برداشته و درون صدف ها را با مایـه گوشتی پر کنید. صدف ها را درون ظرف مناسب فر کنار هم بچینید. مقداری پنیر موتزارلا روی صدف ها بپاشید.
ظرف محتوی جامبو شلز را روی پنجره وسط فر بـه مدت 10 دقیقه قرار دهید که تا پنیر پیتزا آب شود و کمـی خوشرنگ شود. نوش جان
نویسنده : فریبا هراتی
برچسب ها :
- پیش غذا
- فست فود
- غذای ایتالیـایی
[طرز تهیـه جامبو شلز صدفی پنیری طرز تهیه جامبو سرد]نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Mon, 25 Jun 2018 00:11:00 +0000